Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2014 13:10 - Омъжена жена
Автор: marial Категория: Тя и той   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
2



 Всеки може да забие свободна мацка. Професионалистите обаче успяват да боднат и някоя, която си има сериозна връзка... или поне някаква връзка. Как да стане това? Не е толкова трудно, колкото си мислиш, но има определени правила. Следвай ги и няма да сбъркаш!


Sms, чат, мейли

Забрави за тях. Може да ти е много надървящо да й пишеш мръсотийки и тя да ти отговаря, ама нейният случай е сложен. Приемаме, че ти си сингъл и можеш да държиш всякакви извратени съобщения на телефона и мейла си, а скайпът ти прилича на порно-книжка. Да, ама при нея не е така. Трябва да имаш предвид, че нейният може да не е някой болен ревнивец, ама ако докопа някой по-пикантен sms, ще те намери и не се знае какво ще се случи. Въздържай се от всякакви действия, които могат да оставят
доказателства!

Подарък

Не си от мъжете, които подаряват цветя и лигави плюшени играчки, но ти се е приискало да й подариш DVD на филм, за който сте говорили, или книга на общ любим автор. Недей! Тя може и да успее да измисли откъде се е появил подаръкът пред своя пич, ама винаги има прекалено голям риск той да се досети. Как? Не знаем, не сме попадали в подобни ситуации, но страх лозе пази!

image

Подготовка

В колата си винаги трябва да имаш: резервен панталон, чиста тениска, фалшиви мустаци, одеало, сандвич (който периодично да подменяш с пресен)... Никога не се знае как ще се наложи да се измъкваш, ако нейният се завърне отнякъде неочаквано, така че трябва да си подготвен! Също носи здрави и удобни обувки - може да трябва да скачаш от прозорец и да тичаш!

Уточнение

Преди всичко това хубаво е да се уточните с нея какво (ще) се случва помежду ви. Имаме един приятел, чието обяснение е много ясно: "Бате, боцкам само омъжени, "щото не искат никакво обвързване, а само здрав секс!". Не е нужно да й го казваш по този начин, но трябва да е наясно, че основната цел на взаимоотношенията ви е търкането на меса. Никакви романтики и толкоз!

image

Място

Трябва да си направиш сметката. Ако мъжът на въпросната пача е някакъв смачканяк, ти трябва да я водиш в скъпи ресторанти, кафета и хотели, където няма шанс да се натъкнете на него. И обратно - ако е гъзарче, трябва да се виждате в съвсем обикновени, дори убиташки места. Как ще разбереш какъв е? Ми, от време на време ще се налага И да си говориш с мацката, сори.

Забрана

Сори, ама дори ние си имаме правила. Никога не прави опити да жулнеш съпруга на приятел! Сега, да, писали сме за вариантите, в които терсваш сестра на авер или негова бивша, но това са строго частни случаи и не можем да гарантираме кое е правилно и кое - не. Най-добре не ни слушай много-много...

 

Източник:Интернет




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marial
Категория: Хоби
Прочетен: 1050461
Постинги: 1744
Коментари: 126
Гласове: 374
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031